🇧🇪 België Let’s go MAPITO


Een shoot op locatie in België?
Voor (sommige) producties heeft het veel toegevoegde waarde als we het gevoel hebben dat we op of in een bijzondere locatie zijn. MAPITO heeft locatie-scouts, een database van schitterde huizen, villa’s, en mega yachts, kantoren, winkels en industriële gebouwen tot voormalige musea, kerken en kastelen, en tevens verzorgen wij uiteraard het locatie management en de noodzakelijke vergunningen voor het draaien op locatie, in binnen- én buitenland.
MAPITO levert een kwalitatieve invulling met als focus creativiteit: we vinden uw geschikte film locatie of voor events; exposities, atelier, kantoren voor start-ups, coworkspaces, pop-up store, horeca, … maatwerk op vaak unieke locaties. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de eigenaar van het pand ontzorgt wordt en werken wij uw plannen uit met onze bronnen en contacten van projectontwikkelaars en overheden om de leefbaarheid van de directe omgeving te optimaliseren tijdens de opnames.

Onze filosofie

Elk project is belangrijk! Meedenken met de klant. De nieuwste ontwikkelingen door te nemen met een regisseur, art director en opdrachtgevers, om te zorgen voor het beste resultaat.

Aannemersbedrijf TEAM MAPITO bedient sinds jaren vele productiemaatschappijen en overheidsinstanties in België en Holland. Dit varieert van kleine werkzaamheden tot grotere mutaties of planmatig fictie speelfilms. Wij bezitten de know how, expertise en contacten voor deze unieke tak van sport. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van productieplanningen- en welke we kunnen integreren in ons CMS informatiesysteem. In goed overleg komen we tot een geschikt contractmodel, passend bij uw organisatie of project. In dit contractmodel worden zaken als; conditieniveaus, verantwoordelijkheden van huurders m.b.t. de staat van hun woning en overige randvoorwaarden duidelijk vastgelegd. Aanvullend op of als onderdeel van het contract kunnen we in goed overleg een buy-out opstellen.

time: 12:28 p.m compass: 185ºSSW

Wij richten ons op alle markten en sectoren: Arctic Aviation/Aerospace • Automotive/Transport & Logiestiek Real Estate & Living • Construction & Industry • Fashion • Food • Leisure Economy • Nature & Ecology • Mobility & Infra • Offshore • Defence Industries.
https://www.library.teammapito.com/browse

MAPITO Locations
MAPITO Locations