OnSpanje! 🇪🇸

Wooden Interior staircase location MAPITO

Op zoek naar dat schitterende zomers landschap of dat idyllische dorps pleintje in de bergen voor jou set? Zoek jij een locatie in voor je nieuwe vette promo, tv-commercial of bedrijfsfilm? OnSpanje want dan ben je bij locatiebureau MAPITO méér dan ooit aan het juiste adres! Entertainen en reclame maken met bewegend beeld. MAPITO, MAPITO en nogmaals MAPITO 85,100+ locaties.

Daar sta je dan, onder de druk van je productie op zoek naar een locatie. Wat heb je aan al die beelden op het internet… Als het niet de juiste locatie manager hebt?
En waar dacht je met je (mini) crew naar toe te gaan… zonder een van te voren aangevraagde vergunning, toelating, of de juiste melding?
Of zware crew voertuigen en materialen? Die laat je het liefst gewoon direct of op de set bezorgen, toch? En wat je niet nodig hebt, weet je altijd na een tevoren ingeplande tech recce.
Pas op met al die locaties op Google dat je niet te veel tijd verliest.

Check lekker vanaf je bank in welke folders jouw locaties liggen. Of bel met jouw persoonlijke locatiemanager en vraag om advies. Of je nou zelf de uitdaging aan gaat, of het door de professionals laat uitvoeren … 

Wat je ook wilt, je favoriete finca of een villa, in Cordoba, Malaga of Ronda?
Kortom; Waar zou je zijn, zonder de service-mogelijkheden bij TEAM MAPITO? 

Film Locations 🔶 Intensive Care

Onze filosofie
Elk project is belangrijk! Meedenken met de klant. De nieuwste ontwikkelingen door te nemen met een regisseur, architecten en opdrachtgevers, om te zorgen voor het beste resultaat.

Elk project heeft voor ons betekenis. Dat geldt ook voor de mensen die hun nieuwe of vernieuwde website, social media content, of jaarverslagen. Voor hen doen we het. Ontdek hier wat dat voor alle betrokkenen oplevert en Onspanje. Wij schieten op aanvraag en in overleg tevens high-res background plate(s) zodat dit perfect matched met het storyboard en in Post Production.

Laat je inspireren.

Locatie Management voor film en tv producties | MAPITO is een commercieel film & foto locatie database met ruim 85.100+ locaties en een product van TEAM MAPITO ✴️✴️✴️✴️✴️

Ga naar MAPITO kies voor meer.
https://www.library.teammapito.com/


MAPITO WOW Locations